oliebollen

OOSTENDORP - Ook dit jaar verkoopt Excelsior Oostendorp huis-aan-huis de lekkerste oliebollen van de Veluwe. De bekende oliebollen van Henk & Henk worden 15 november in de loop van de middag bij u aan de deur verkocht. De verkoop gaat door tot 20.00 uur 's avonds. Voor zowel de fanfare als de slagwerkgroep komen er drukke tijden aan. Zo zal de fanfare toewerken naar diverse concoursen en concerten en zal de slagwerkgroep zich al voor gaan bereiden op het Wereld Muziek Concours. Muziekstukken, opleidingen en overige kosten worden steeds hoger. Acties als deze ondersteunen beide verenigingen in het behouden van de verenigingen. Met ruim 50 leden en betrokkenen worden de oliebollen al vroeg in de ochtend gebakken en daarna verkocht. De vereniging staat samen met Henk & Henk al jaren voor kwaliteit. Dit jaar zal dat weer zo zijn!

Mocht u interesse hebben in oliebollen? Blijf dan gewoon in huis en open de deur wanneer er een lid van de vereniging u oliebollen aanbiedt. Daarnaast worden de oliebollen ook verkocht in de Gamma (bouwmarkt te Oostendorp) 

Mocht u een grote bestelling willen doen of niet in de regio Elburg wonen? Mail dan naar actiegroep@excelsioroostendorp.nl en Excelsior reserveert voor u oliebollen. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment