12122009119

OOSTENDORP - Op zaterdag 7 december a.s. wordt bij de molen De Tijd  voor de 16e keer de meest knusse kerst­markt van de Veluwe georganiseerd door de Evenementencommissie. Rondom de molen is er inmiddels wel het één en ander veranderd. Bakkerij Schuld heeft dit jaar de molen en de omliggende gebouwen omgebouwd tot Bakkersmolen met een bakkerij, chocolaterie en lunchroom/brasserie. Een concept dat inmiddels de aandacht krijgt vanuit heel Nederland. De veranderingen bij de molen geeft de Evenementencommissie eigenlijk alleen maar meer mogelijkheden om een mooie kerstmarkt te organiseren: KerstbijdeMolen 2019.

De verenigingen, instellingen en particulieren hebben zich inmiddels aangemeld om hieraan deel te nemen. De standhouders zijn druk bezig geweest, zodat zij hun groot assortiment kerst-cadeau-en decoratieartikelen tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Natuurlijk zullen de warme oliebollen van bakkerij Schuld niet ontbreken en u kunt bij de molen terecht bij de Evenementencommissie voor snert, koffie, chocolademelk en natuurlijk de glühwein.

De volgende optredens staan op het programma:

10.00 uur              De Veluwse Midwinterhoornblazers uit Epe

10.30 uur             Popkoor Unlimited Sound

11.30 uur              Muziekvereniging Excelsior

12.30 uur             Leger des Heils

13.30 uur             De Meulezangers

14.30 uur              Kerstkaraoke

De kinderen kunnen tussen 11.45 uur en 13.15 uur geschminkt worden en vanaf 13.00 uur mogen ze een ritje maken met paard en huifkar door Oostendorp.

De bezoekers kunnen een kijkje nemen in de draaiende molen De Tijd.

De molenaar is aanwezig en geeft nader uitleg over het functioneren van de molen.

De markt is van 10.00 uur tot 16.30 uur en de toegang is gratis.

Er is voldoende parkeergelegenheid achter het gemeentehuis in Oostendorp.

Na afloop van de kerstmarkt is er tot 20.00 uur een afterparty in de Bakkersmolen met een optreden van Kallum & the invisible band.

Voor meer informatie kunt u naar de facebookpagina van de Evenementencommissie Oostendorp gaan of u kijkt op de website: www.evenementen-oostendorp.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment