walk

ELBURG - Angst en onzekerheid kunnen je flink in de weg zitten bij het solliciteren. Hoe herken je angst en hoe ga je ermee om? Op vrijdag 20 december vertelt Eef Huiser-van der Elst meer hierover bij de Walk&Talk bijeenkomst van Bibliotheek Noord-Veluwe in Elburg.Na je ontslag heb je niet alleen te maken met rouw en verlies, maar kun je ook last hebben van gevoelens als angst en onzekerheid. Angst is een basisemotie. Angst en onzekerheid kunnen mensen blokkeren, maar niet iedereen beseft dat er sprake is van angst. We hebben nogal eens de neiging uit de weg te gaan wat we spannend vinden. Eef Huiser-van der Elst verzorgt deze inleiding en geeft een aantal handvatten hoe je hier mee om kan gaan. Eef heeft in Nijkerk haar praktijk Commpass Coaching, wegwijzer naar werkplezier.

Na de presentatie van Eef Huiser-van der Elst kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst vindt plaats op een nieuwe locatie binnen ’t Huiken, in zaal De Kelder, aan de Lange Wijden 33 in Elburg. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst in Elburg is iedere derde vrijdag van de maand.

Voor meer informatie over Walk&Talk zie https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/activiteiten/walk-talk--de-koffiepauze-voor-werkzoekenden.html

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment