002 Bertus Drea van Dijk 2019

OOSTERWOLDE– Dit jaar was voor “Ome Bertus” en zijn vrouw Drea van Dijk wel een heel bijzonder jaar. Drea kampte alle enige tijd met nierproblemen en dat maakte haar erg vermoeid en zorgde ervoor dat zij steeds minder kon. Maar dan komt Marijke Hoog-Selles uit Kampen een bezoek brengen en doet een bijzonder voorstel. Zij wil haar nier afstaan om Drea haar situatie te verbeteren. Marijke is getrouwd en heeft twee kinderen en heeft een goede band met de familie Van Dijk. Dankzij de nierdonatie voelt Drea zich veel vitaler. De ingreep was in eerste instantie zwaar voor Marijke, maar zij geeft aan: “Als je een leven kunt redden dan doe je dat toch”. Bertus en Drea zijn zeer dankbaar voor deze mogelijkheid en hopen dan ook dat hun verhaal andere mensen zal inspireren. Een prachtig verhaal zo op de drempel van 2019 – 2020.

Sinds vorig jaar wordt ook de “De Andere Tijden Marathon” bij de familie van Dijk gehouden. In overleg met de Nierstichting zullen zij centraal staan bij De Andere Tijden Marathon”. De Zendamateurs van weleer komen in actie van vrijdag 27 december t/m dinsdag 31 december en zullen met hun uitzendingen en twee artiesten avonden op zaterdag 28 en maandag 30 december zich inzetten voor een mooie donatie aan de Nierstichting. Het feest aan de Mheneweg Noord 11 in Oosterwolde (Gelderland). Bertus en Drea en hun kinderen en de organisators Arie ten Hove en Reamon de Vries verwelkomen iedereen graag op de feestlocatie. Dit jaar is een bijzonder editie. Reden voor dankbaarheid en gezelligheid. Ook u kunt bijdragen aan deze Sponsor Marathon voor de nier stichting.

De missie van de Nierstichting:

Het inspireren en stimuleren van mensen om samen met ons alles op alles te zetten voor een toekomst met zo min mogelijk nierziekten en een betere toekomst voor nierpatiënten.

Wat kun je doen:

Help mee om deze actie voor de Nierstichting een succes te maken, doneer, breng een bezoek op de feestlocatie, sponsor met vrienden, familie, buren of jou bedrijf dit initiatief. Sponsor een plaat, geef spontaan, of bedenk iets unieks!!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment