ziggo

ELBURG - De regio Ermelo maakt in de nacht van maandag 24 februari op dinsdag 25 februari a.s. de overstap van analoge naar volledig digitale televisie. Ziggo startte in maart 2018 met het omschakelen van analoge naar volledig digitale kabel-tv.

Eerder vond de analoge afschakeling plaats in de regio's Flevoland, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Gelderland, Utrecht, Groningen en Eindhoven. Via digitale kabel-tv levert Ziggo overal televisie in digitale kwaliteit aan al haar klanten, alleen niet iedereen maakt daar al gebruik van. Verreweg het grootste deel van de klanten kijkt al wel volledig digitaal tv. In elke regio informeert Ziggo de klanten ruim van tevoren over het moment van de omschakeling in hun buurt.

Ziggo-klanten kunnen zelf controleren of ze al digitaal televisiekijken. Dit kan door de televisie op kanaal 14 te zetten. Verschijnt de zender Ziggo Sport in beeld, dan kijkt men al digitaal. Is er op dat kanaal een andere zender te zien, dan wordt er nog analoog gekeken. In dat geval kan de klant via ziggo.nl/schakelmee meer informatie vinden over hoe mee te schakelen.

Op  www.ziggo.nl/schakelmee is alle informatie te vinden. Voor nog meer inzichten en uitleg over dit project: Schakel mee: over een jaar is alles digitaal

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment