walk

ELBURG - Vrijdag 21 februari is Anneke Filmer te gast bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Elburg.Walk&Talk bijeenkomsten zijn voor werkzoekenden.Wil jij weten hoe je LinkedIn het beste in kunt zetten in het zoekproces naar (ander)werk? Anneke Filmer duikt samen met de deelnemers in het inzetten van je netwerk door gebruik te maken van LinkedIn. Volgens Anneke Filmer is LinkedIn niet zaligmakend om een baan te vinden maar het kan zeker helpen. Bijvoorbeeld bij het na te denken over hoe een profiel eruit zou moeten zien en hoe je jezelf wilt presenteren. Maar ook om op de hoogte te zijn van de arbeidsmarkt en hoe die zich beweegt. Veel personen en bedrijven gebruiken LinkedIn alleen als zendkanaal of kijken profielen. Hierdoor blijft LinkedIn statisch en zal het weinig voor je doen. Maar hoe gebruik je het wel goed?

De deelnemers kijken met Anneke Filmer naar elkaars profielen, neem je eigen laptop en/of mobiel mee en je LinkedIn inlog.

Na de presentatie van Anneke Filmer kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst vindt plaats in ’t Huiken,  zaal De Kelder, Lange Wijden 33 in Elburg. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst in Elburg is iedere derde vrijdag van de maand.

Voor meer informatie over Walk&Talk zie https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/activiteiten/walk-talk--de-koffiepauze-voor-werkzoekenden.html

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment