afge

OLDEBROEK - Waar de organisatie in december 2019 enthousiast de handen ineen sloeg voor een mooie 'allerleste' Toer de Dellen, ziet ook de Veluwe er een half jaar later heel anders uit… Deze week heeft de organisatie volgens eigen zeggen met pijn in het hart besloten om Toer de Dellen op 20 juni 2020 niet door te laten gaan.' In deze onzekere tijd is het voor ons niet mogelijk om de juiste voorbereidingen te treffen en zien wij het ook als onze maatschappelijke verantwoording om in juni nog geen grote groep bij elkaar te willen brengen, ook al mochten de richtlijnen van het RIVM tegen die tijd daar wel ruimte voor geven.'Deelnemers en teams die al ingeschreven hebben ontvangen een mail met instructies over het retour ontvangen van het betaalde inschrijfgeld. Hiervan afzien kan ook en dan wordt het geld als gift overgemaakt naar KiKa.

Met het annuleren van 'de leste' editie op 20 juni komt tevens een einde aan Stichting Toer de Dellen. Vanwege andere verplichtingen is het voor de organisatie niet haalbaar om in de nabije toekomst de Leste Toer de Dellen nogmaals te organiseren. Men is helaas ingehaald door de realiteit die Corona heet.

'Heel graag willen wij als organisatie onze grote DANK uitspreken aan alle trouwe deelnemers, vrijwilligers en sponsoren, aan iedereen die meegewerkt heeft aan jaren Toer de Dellen. Dankzij zoveel inzet is Toer de Dellen een prachtig evenement geworden. Daar zijn we trots op! Wij hopen dat iedereen dit gevoel met ons deelt,' verklaart de organisatie.

Een gezond kind heeft 100 wensen een ziek kind maar 1.
Mocht u nog een gift willen doen dan kan dit tot 1 mei a.s. op reknr: IBAN NL 96 RABO 0171 0733 47 t.n.v Stichting Toer de Dellen

www.toerdedellen.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment