20133704

ELBURG - Op 28 april 2014 is Eva Esselink geboren, het vierde kindje van Marianne en Jack uit Elburg. Op zich niet zo bijzonder, behalve natuurlijk voor haar ouders. Wat wel bijzonder is: kraamverzorgende Ingrid Oosterhof ging voor de vierde keer naar het gezin Esselink. Deze kraamheld van De Kraamvogel was de kraamverzorgende bij alle vier de kinderen!

Bijzonder
Voor Ingrid was dit een bijzondere ervaring. Ingrid: "In de bijna 24 jaar dat ik dit werk doe, is het niet eerder voorgekomen dat ik in één gezin bij vier kinderen kraamzorg heb verleend." Zij vertelt verder: De stoere grote broers van Eva, Daniël, Mark en Jonathan hebben mij goed geholpen tijdens deze kraamweek. Zij zijn erg gek met hun zusje!".

Goede match
Toen ruim zeven jaar geleden het eerste kindje van Marianne en Jack, Daniël, geboren werd, kozen zij voor kraamzorg van Icare, de voorloper van De Kraamvogel. De eerste dag stond kraamverzorgende Ingrid Oosterhof op de stoep. En dat bleek een hele goede match te zijn. Jack zegt hierover: "Als kersverse ouders krijg je bij de geboorte van een eerste kind met allerlei nieuwe dingen te maken. De begeleidende rol de kraamverzorgende is dan heel erg belangrijk." Hij vervolgt: "Ingrid heeft ons toen heel erg goed begeleid en ons heel bekwaam door de eerste week heen geloodst." Dat Ingrid als kraamverzorgende erg goed beviel, bleek wel toen de andere drie kinderen geboren werden. De keuze voor De Kraamvogel was snel gemaakt. En ook de keuze voor Ingrid als kraamverzorgende was voor de kersverse ouders een logische keuze!

Vader Jack: "De Kraamvogel is voor ons een betrouwbare, flexibele organisatie waar het prettig mee schakelen is. Ze beantwoorden onze vragen naar tevredenheid en denken met ons mee maar bovenal hebben zij uitstekende kraamzorg geleverd, in de persoon van Ingrid Oosterhof. Daarvoor zijn we Ingrid (en uiteraard De Kraamvogel) nog steeds erg dankbaar."

Voor meer informatie zie www.dekraamvogel.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment