Wiel Logo

ELBURG - Hoe viert u de zomer? Met die vraag gaat stichting WIEL in juli de straat op. Tijdens de burencampagne ‘hoe viert u de zomer?’ komt stichting WIEL in week 29 en 30 naar u toe. Door corona ziet de zomerperiode er anders uit. Met veel ideeën en een frisse versnapering gaan we graag met u in gesprek. Samen kijken we naar de mogelijkheden en wensen over hoe u in uw wijk of straat de zomer kunt vieren.

 ‘Hoe viert u de zomer?’ is onderdeel van een grotere burencampagne waarin het stimuleren van burenhulp centraal staat. Tijdens de corona crisis zijn er veel spontane bureninitiatieven ontstaan. Deze campagne heeft als doel om het omkijken naar elkaar en het beroep kunnen doen op de ander blijvend te stimuleren en waarderen.

Bent u al bezig met het organiseren van bijvoorbeeld een straatbarbecue en bent u nog op zoek naar een partytent? Stichting WIEL denkt graag met u mee. Ook voor andere ideeën of plannen om samen met uw wijk of straat te doen, kan WIEL met u meedenken. Mail dan naar info@wiel.nl of bel 0525 681 212.

Weten wanneer WIELe waar isjn? Hou de social media van WIEL in de gaten. Ook voor de andere activiteiten in de zomerperiode.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment