Wiel Logo

ELBURG - Het idee is ontstaan om een tijdelijke 'sociale' camping te organiseren voor inwoners uit de gemeente die wel wat ontspanning kunnen gebruiken en daar zelf de mogelijkheden niet voor hebben of waarvoor op vakantie gaan even een gedoe is. Zeker nu er een heftige tijd achter de rug is, lijkt dit een passende activiteit voor gezinnen of inwoners.

Er is een prachtige locatie binnen de gemeente gevonden waar een aantal tenten/ vouwwagens neergezet kunnen worden en waar er goede toiletvoorzieningen zijn. De exacte week is nog niet definitief gemaakt, maar het ziet ernaar uit dat inwoners kosteloos gebruik kunnen maken van deze pop-up camping van 19 augustus t/m 26 augustus.

Om dit idee te realiseren zoekt WIEL mensen/ vrijwilligers die een steentje bij willen dragen en hiermee mee willen helpen aan een fantastische week. Overigens kunnen de deelnemende gezinnen of inwoners ook zelf een bijdrage doen. Alles moet nog geregeld worden, hopelijk kan dit met een enthousiaste groep mensen worden geregeld.

Dus;

- Materialen: Heb je een gezinstent of een vouwwagen met toebehoren die je een week kan uitlenen?

- Activiteit: Kan je een leuke workshop verzorgen, gezellige of sportieve activiteit organiseren? Of een andere daginvulling waar de campinggasten aan deel kunnen nemen?

- Organisatie: Kan je een facilitaire een bijdrage doen? Denk aan de schoonmaak, een avondje koken of iets dergelijks?

Stuur dan je contactgegevens met daarin wat je kan doen of je te bieden hebt naar marja.van.engelen@wiel.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment