wzuvel

't HARDE - Zorgmedewerkers van WZU Veluwe werden vannacht tussen 00:00 en 01:00 uur opgeschrikt door het beveiligingssysteem van de locatie. Vervolgens hebben de medewerkers die nachtdienst hadden, er twee personen vandoor zien gaan. De medewerkers hebben direct de politie gewaarschuwd.

Melding 112
De politie kreeg vannacht een melding dat er werd ingebroken bij het pand. De verdachten waren er inmiddels vandoor. Wel vond de politie braaksporen en bleek dat de inbrekers binnen waren geweest. Hetty Bartels, locatiemanager Mariposa: “De verdachten zijn op de vlucht geslagen en hebben, zover we kunnen zien, geen buit meegenomen. De politie is een onderzoek gestart. De daders zijn vooralsnog niet bekend.”

Beveiliging
Hetty Bartels: “De beveiliging en de afsluiting van het pand wordt volledig nagelopen en waar nodig weer opnieuw geïnstalleerd en aangescherpt zodat alles weer naar behoren werkt. Natuurlijk schrikken onze medewerkers en cliënten hier ook van. En dat terwijl we de afgelopen maanden vanwege de coronacrisis allemaal zo druk geweest zijn. Het is natuurlijk erg vervelend zo’n situatie. Maar goed, we zijn ontzettend blij met zo’n beveiligingssysteem dat ervoor zorgt dat onze medewerkers en cliënten zich veilig voelen. We gaan ervan uit dat de verdachten geschrokken zijn van het alarmsysteem en dat het bij deze poging blijft.”

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment