boerderij

ELBURG - Vanuit een gemeenschappelijke wens is er bij een aantal inwoners een initiatief ontstaan om te kijken naar de mogelijkheden voor een soort van kinderboerderij. Dit idee is uitgegroeid tot een werkgroep en vanuit de werkgroep is er een globaal plan gemaakt voor een “Ontmoetingsboerderij”.Deze boerderij mag een omgeving zijn waar vrije tijd, ontmoeting, plezier en ontspanning voorop staan. Daarnaast hoopt de werkgroep een stukje educatie te bieden en daarmee stil te staan bij het wonder van de natuur!

Momenteel bestaat de werkgroep uit 3 inwoners, Hanneke, Mirjan en Linda, en daarin wordt samengewerkt met een aantal organisaties oa met WIEL en  Leefbaarheidsalliantie Gelderland/ Provincie Gelderland

. Inmiddels is er contact gelegd met de gemeente en daarin wordt er nog samen gezocht naar een geschikte locatie (tips & ideeën zijn welkom, kun je laten weten via onderstaande vragenlijst!!). De ontmoetingsboerderij gaat een gemeenschappelijk gedragen project worden; van iedereen, voor iedereen!

 

Dit is een belangrijk motto voor dit project en de werkgroep hoopt meer inzicht in de wensen van inwoners te krijgen, zodat de plannen hierop afgestemd kunnen worden.

Middels bijgevoegde link kom je bij een korte vragenlijst. Wil je helpen/ meedenken en deze invullen? Als het aan de werkgroep ligt krijg je er een leuke plek voor terug 

Link vragenlijst, slechts 6 vragen, duurt een paar minuutjes.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment