Minirace 1

Dit jaar kon de Oranjevereniging Elburg geen Koningsdag vieren vanwege Corona. Door contractuele verplichtingen, aangegaan met de Minirace, waren zij genoodzaakt om hiervoor een andere datum te kiezen. Gelukkig kunnen zij, in goed overleg met de gemeente, op zaterdag 12 september van 12:00 tot 16:00 uur alsnog hun Oranje Minirace organiseren. Dit evenement is op de Loswal (aan de haven) en speciaal bedoelt voor de jeugd (jongens en meisjes!) van 7 tot en met 17 jaar. Deelname is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Natuurlijk zien wij er op toe dat de coronamaatregelen nageleefd worden.

Misschien heb je er wel eens van gedroomd om te racen net als ‘onze’ Max Verstappen? Dat kan op deze zaterdag. Er wordt op de Loswal een kinderkartbaan uitgezet met kartbanden en pionnen en jij mag op dat vette circuit rijden in een echte E-kart. Natuurlijk krijg je uitleg hoe je gas moet geven en remmen en wordt je geholpen. Er kunnen 5 karts tegelijk rijden. Voor je het weet ben jij misschien wel de coureur van de familie! Deelname voor 7 tot 14 jarigen.

Daarnaast is er een Streetrace waar 5 personen met Remote Controle (RC) Porches tegen elkaar kunnen strijden op een uitgezet professioneel circuit met lichtshow en ondersteund door instructeurs en monteurs. De op afstand bestuurbare Porches hebben een schaal van 1:27. Deelname voor 7 tot 17 jarigen.

 

We doen er natuurlijk alles aan om veilig te kunnen rijden maar deelname is op eigen risico.

Je kunt in je eentje racen tegen anderen, maar ook met een groepje van maximaal 5 vrienden of vriendinnen tegelijk.

Kom dus ook op zaterdag 12 september tussen 12:00 en 16:00 uur naar de Loswal. Mis deze kans niet en vertel het verder! 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment