PHOTO 2020 09 21 12 24 58

ELBURG - JAM | Harderwijk is het bureau van Astrid de Bruin en Jantine van Hunenstijn, twee voormalig docentes Nederlands en Duits. JAM is opgericht om het gat tussen de school en de reguliere hulpverlening op te vullen, waarbij er speciale aandacht is voor Leren & Studeren, Gedrag & Ontwikkeling en opvoedondersteuning.

JAM is ruim tien jaar actief in Harderwijk – waar ook de hoofdvestiging zich bevindt – maar biedt haar diensten inmiddels in een breder gebied aan. Zij zijn op dit moment actief op de locaties in Zeewolde, Ermelo, Nunspeet en Elburg. De locatie Elburg is al langer actief, maar sinds 30 september 2019 is locatie Elburg gevestigd aan de Beekstraat 9, in een prachtig authentiek pand in de binnenstad van Elburg. 

Bij JAM | Elburg en alle andere locaties kun je terecht met al je school en studie gerelateerde hulpvragen, maar ook met hulpvragen op sociaal-emotioneel gebied. Daarnaast worden er ook taaltrainingen voor kinderen én volwassenen aangeboden door native speakers, mocht je willen bijspijkeren op het gebied van Nederlands (NT2), Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Engels, Russisch. Door het gevarieerde aanbod aan begeleiders (inmiddels rond de veertig) en de samenwerkingen met talrijke specialisten en professionals, is nagenoeg geen enkele hulpvraag te veel. 

De huiswerkbegeleiding en individuele begeleidingen bij JAM | Elburg worden gegeven in een rustige, knusse en huiselijke sfeer. Er is ruimte om aan tafels samen te werken, maar er is ook gedacht aan rustige, prikkelarme hoekjes om in je eentje geconcentreerd te kunnen werken. 

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Astrid de Bruin (06-11083676) of Jantine van Hunenstijn (06-10520682). Meer info over JAM | Harderwijk is te vinden op www.jamharderwijk.nl.

Op de hoogte blijven van alles omtrent JAM? Volg ze dan ook op Facebook (JAM | Harderwijk), Instagram (@jamharderwijk) en Twitter (@JAMHarderwijk)! 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment