wiel

ELBURG -  Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze samenleving. Ze geven net die extra aandacht en hulp die zo belangrijk is. Zij zijn de spil waar de samenleving om draait! Kortom, ze zijn onbetaalbaar. In de gemeente Elburg zijn er ontzettend veel vrijwilligers actief bij diverse organisaties en verenigingen. Dit wordt enorm gewaardeerd; daarom wordt er in week 44 een leuke, kleine attentie uitgedeeld aan vrijwilligers uit de gemeente Elburg. Deze attentie krijgt u van de gemeente Elburg en stichting WIEL.

Dus ben jij actief als vrijwilliger bij een sportclub? Of in de zorg? Of in je kerk? Heb jij tijdens de coronacrisis de boodschappen gedaan voor iemand die dat zelf niet kon? Of help jij juist iemand bij zijn administratie? Ben jij al jaren vrijwilliger? Of ben je nog maar net begonnen? Meld je dan nu aan via www.wiel.nl en dan valt er in week 44 een leuke attentie bij jou op de mat! Let op: er is een maximaal aantal attenties beschikbaar, dus meld je snel aan! Je kunt je aanmelden tot woensdag 21 oktober 2020 12:00 uur.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Willeke Mekelenkamp of Laura Snijder via vrijwilligerswerk@wiel.nl of 0525-681212

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment