grip

ELBURG -  'Martin is nogal veranderd de laatste tijd. Hij gedraagt zich vreemd, lijkt somberder, ziet er onverzorgd uit en vermijdt steeds vaker het contact met andere mensen. Het valt je wel op, maar wat kun je doen? Kom jij in je werk of dagelijks leven wel eens mensen tegen die verward gedrag vertonen? En vind je het lastig om daar goed op te reageren? Meld je dan aan voor een training Grip op Verwardheid." Grip op Verwardheid bestaat uit een divers aanbod van trainingen, gericht op verschillende thema's die oorzaken van verward gedrag kunnen zijn.

Vanaf het jaar 2021 bieden de gemeenten Nunspeet, Elburg en Oldebroek weer trainingen Grip op verwardheid aan! Het doel is de kennis en vaardigheden van professionals, vrijwilligers en inwoners te vergroten om situaties met mensen met onbegrepen gedrag optimaal tegemoet te treden. We starten in februari 2021 met de training Mental Health First Aid (MHFA). In dit deel leer je psychische aandoeningen herkennen, je leert hoe je hiermee om moet gaan en wat je moet doen in een crisissituatie. Voor volwassenen die met name veel met jongeren te maken hebben bieden wij in maart 2021 daarnaast de cursus Youth Mental Health First Aid (YMHFA) aan, specifiek gericht op situaties met jongeren.

Op de website https://www.gripopverwardheid.nl/ vindt u de meeste informatie en kunt u zien welke data de trainingen voor Nunspeet, Elburg en Oldebroek worden aangeboden. Ga kijken en schrijf u in! De trainingen worden uitgevoerd door Impluz en MEE.

Binnenkort kunt u zich ook inschrijven voor andere trainingen, zoals trainingen Niet Zichtbare Beperkingen, de combinatie LVB en GGZ en beleeftrainingen op het gebied van licht verstandelijke beperking (LVB), Autisme en Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Op de website kunt u hier al meer informatie over vinden. Data volgen nog.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment