streek

ELBURG -  We leven in een bijzonder jaar. Het coronavirus heeft de afgelopen periode ons leven behoorlijk op zijn kop gezet. Iedereen wordt geconfronteerd met de gevolgen. Het zal een periode zijn die we niet snel zullen vergeten. Daarom wil het Streekarchivariaat Noordwest-Veluwe deze periode in beeld brengen. Het Streekarchivariaat Noordwest-Veluwe (SNWV) vormt het geheugen van de regio Noordwest-Veluwe. Het beheert de archieven en historische collecties van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Oldebroek. 'We willen onze beeldbank graag uitbreiden met uw foto’s over het thema Corona, om zo voor de toekomst een compleet beeld te kunnen geven van de impact van Corona op de Noordwest Veluwe. Daarom organiseert het SNWV een fotowedstrijd voor jong en oud, waarbij ook nog eens leuke prijzen te winnen zijn,' laat het arhivariaat weten.:

1e prijs: Waardebonnen t.w.v. €150,- te besteden bij lokale ondernemingen + een luchtfoto naar keuze op Canvas (t.w.v. 95 euro). Bram van de Biezen maakt voor u een luchtfoto van een object naar keuze. Zie voor meer info: http://www.fotovandebiezen.nl/luchtfotografie/ 2e prijs: Waardebonnen t.w.v. €100,- te besteden bij lokale ondernemingen 3e prijs: Waardebonnen t.w.v. €50,- te besteden bij lokale ondernemingen

Elke week wordt er een Foto van de Week geselecteerd. De maker van de Foto van de Week wint een waardebon t.w.v. €25,- te besteden bij lokale ondernemingen.

De jury bestaat uit Jan Nathan Rozendaal (burgemeester Elburg), Arjan Klein (wethouder Cultuur Elburg), Bram van de Biezen (fotograaf) en Hajo de Roo (streekarchivaris).

Via een formulier kunt u uw foto uploaden en een korte beschrijving achterlaten. Het mailadres zal enkel gebruikt worden om contact op te nemen met de winnaars. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. U kunt maximaal 3 foto’s per week insturen. Door deel te nemen aan deze wedstrijd geeft u het SNWV toestemming om de foto te publiceren via de beeldbank. Foto’s kunnen worden ingestuurd tot en met 1 maart 2021.

 

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment