thumbnail image1 002

ELBURG  -  Om verschillende redenen kan het zijn dat jij en je gezin toe zijn aan een vakantie. Vorig jaar heeft een eerste pop-up camping plaatsgevonden voor inwoners die zelf de vakantie niet kunnen regelen, betalen of het kunnen overzien. Met veel enthousiasme kunnen we vertellen dat er na overleg met verschillende betrokkenen en sponsoren de camping voor een tweede keer gaat plaatsvinden! Vanaf 16 t/m 20 augustus is de pop-up camping op het prachtige scoutingterrein van N.S. Rambonnet, op de strekdam van Elburg. Met een beperkt aantal deelnemers/ gezinnen hopen we er weer een gezellige tijd van te maken. Geef je dus snel op!

Aan deze vakantie zijn geen kosten verbonden, behalve evt eigen kosten. Tijdens de vakantie worden er activiteiten georganiseerd, maar het is tenslotte vakantie dus meedoen is niet verplicht.

Voorafgaand willen we graag kennismaken met elkaar en verwachtingen naar elkaar uitspreken, daarvoor is een gezellige kennismaking gepland op woensdag 23 juni van 15.00 – 17.00u. Voor de kinderen wordt iets georganiseerd en zo kunnen de anderen het terrein en wat afspraken met elkaar doorlopen.

Kun jij deze vakantie goed gebruiken, zijn jullie toe aan ontspanning of zou je er meer informatie over willen? Geef dan je contactgegevens door voor 22 juni of neem dan contact op met Stichting WIEL – 0525 68 1212, marja.van.engelen@wiel.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment