thumbnail 2021 03 volw met tablet Merkgids 2021008

ELBURG -  Bibliotheek Noord-Veluwe en de gemeente Elburg geven een computercursus, de daarbij behorende werkboeken en een abonnement voor 3 maanden op de bibliotheek cadeau aan inwoners van de gemeente Elburg. Je kunt kiezen tussen de eerste module van een computercursus of de gehele cursus Digisterker. De computercursus (5 lessen) is geschikt voor jou als je niet of nauwelijks ervaring hebt met het gebruik van een computer.

Voor de cursus Digisterker (4 lessen) moet je al kunnen werken met het toetsenbord en de muis. Ook moet je thuis over internet beschikken en een mailadres hebben.

Meer informatie over de cursussen kun je krijgen via www.bibliotheeknoord-veluwe.nl, via de servicebalie in de Bibliotheek in Elburg of telefonisch via 0525-683191 (bibliotheek Elburg).

De computercursus is op woensdagochtend en gaat van start op 15 september. De cursus Digisterker is op donderdagochtend en gaat van start op 16 september. De cursussen worden gegeven in de Bibliotheek in Elburg.

Bel of app naar 06-57532386  om je aan te melden. Dat is het nummer van het Taalpunt. Spreek altijd je naam en telefoonnummer in en vertel naar welke cursus jouw voorkeur uitgaat. Mailen kan ook: taalpuntelburg@bibliotheeknoordveluwe.nl    

Aanmelden kan tot 1 augustus. Maar vol = vol, het aantal weg te geven plekken is beperkt.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment