HB logo2

ELBURG - Zorgverlening Het Baken wenst Stichting Wiel veel succes toe op zaterdag 18 en woensdag 22 september tijdens de Vrijwilligersproeverij. Het evenement wordt georganiseerd in het kader van het nationale jaar van de vrijwilliger.

De Vrijwilligersproeverij biedt mensen met een vrijwilligerstalent de kans om sfeer te proeven bij diverse vrijwilligersorganisaties en verenigingen. Door middel van een wandeling en andere activiteiten komen deze mensen met vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in contact en ontdekken ze waar ze hun talent kunnen inzetten.

Het Baken wenst de deelnemers veel plezier, leuke verassingen en interessante verhalen toe. en hoopt op een mooie dag vmet eel deelnemers.

'Zorgverlening Het Baken neemt geen deel aan het evenement vanwege de drukte die het met zich meebrengt. De volgende keer willen we graag deelnemen. Wel verwelkomen wij nieuwe, enthousiaste vrijwilligers. U kunt ons bereiken via: vrijwilligerspunt@zorgverlening-hetbaken.nl of  telefonisch via 06-46350957',' aldus Het Baken.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment