thumbnail Persbericht Foto Winkelactie Plus oktober 2021

ELBURG  - Bij Plus De Vrijheid in Elburg en Plus Van den Hoven in Wezep kunnen tijdens de Week van de Voedselbanken van 11 oktober tot 17 oktober 2021 levensmiddelen worden gedoneerd aan de Voedselbank Elburg – Oldebroek. Het winkelend publiek bij de Plus kan een kaartje of kaartjes pakken met daarop een product afgebeeld en die laten scannen (afrekenen) bij de kassa. Er kan variërend worden gekozen van beschuit voor € 0,35 tot een totaalpakket van alle zes de producten voor € 4,99.

Doet u ook mee? Laat één of meerdere kaartjes scannen bij Plus De Vrijheid in Elburg of Plus Van den Hoven in Wezep! De Voedselbank heeft altijd behoefte aan producten om de armste mensen wekelijks van voedsel te kunnen voorzien. De Voedselbank hoopt dan ook op een mooie opbrengst en dankt alvast de gulle gevers voor hun donatie.

Om in aanmerking te komen voor voedsel mag men als alleenstaande, na aftrek van vaste lasten zoals huur, gas, water, licht en verzekering, niet meer dan 230 euro per maand overhouden. Voor gezinnen is de norm ruimer.                                         

Meer informatie over de Voedselbank kunt u vinden op de website van de Voedselbank www.voedselbankelburgoldebroek.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment