tactus

ELBURG - Sinds kort is het mogelijk als ouder of verzorger bij Tactus Verslavingszorg een oudervoorlichting aan te vragen. Bij u thuis! Deze ‘home-party’ wordt verzorgd door een preventiemedewerker van Tactus, is kosteloos voor ouders en kan in zes gemeenten op de Noord-Veluwe worden aangevraagd. De oudervoorlichting richt zich op ouders met tieners in de leeftijd van 12 – 18 jaar.

Aanvragen en een afspraak maken kan kan door contact op te nemen met een preventiemedewerker van uw gemeente. Als u wilt kunt u ook vrienden of familie uitnodigen voor deze avond.  Hierna kan de oudervoorlichting worden uitgevoerd. De voorlichting is kosteloos voor de ouders en er wordt gewerkt op basis van vertrouwelijkheid.

Inhoudelijk kan de voorlichting gaan  over de effecten en risico’s van middelengebruik. Er worden vragen beantwoord en er wordt ook gesproken over welke rol ouders of opvoeders kunnen hebben als het gaat om bijvoorbeeld roken, alcohol en gamen.

Het is mogelijk zowel een offline als een online oudervoorlichting aan te vragen. De geldende maatregelen wat betreft Corona zijn voor ons leidend voor de uitvoering van deze voorlichting.

Een oudervoorlichting aanvragen?

Neem dan contact op met de preventiemedewerker .

Nunspeet, Elburg en Oldebroek: Arjan van Roon  a.vanroon@tactus.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment