downloaddura

REGIO/ELBURG - Innovatiehuis Noord-Veluwe reikt op donderdag 25 november voor de zesde keer de Veluwse Innovatieprijs (VIP) uit. Talloze ondernemers op de Noord-Veluwe bouwen vol energie aan een vooruitstrevende regio. De zes genomineerden ontwikkelden heel verschillende concepten en producten, maar hun drive om te vernieuwen en verrassen hebben ze gemeen. Onder de genomineerden Duratherm uit Elburg.


De genomineerden:

Kolmer Elektromotoren uit Putten, met de Kolmer Top Coating. Een duurzame technische oplossing die roest voorkomt en de levensduur van elektromotoren aanzienlijk verlengt.
NL Food Specials uit Putten, met een plantaardig, eiwitrijk dessert, special voor ouderen. Essentiële eiwitten voor herstel na ziekte en spierbehoud, met een heerlijke smaak.
Bos BTC uit Putten, met een telefonie tool geschikt voor dierenartsen, waar tijdige en juiste communicatie essentieel is. Welke afdeling of arts ook dienst heeft: iedereen kan onafhankelijk van elkaar en locatie de beschikbaarheid organiseren.
Eplucon uit Nunspeet ontwikkelde een 10 ampère woning; waarbij vraag en aanbod van energie binnen de erfgrenzen zelf geregeld wordt. Een slim systeem met grote potentie voor de verduurzaming van woningen.
Duratherm uit Elburg realiseert bronsystemen die tot ca. 500 meter diepte hun energie uit de bodem kunnen halen. Daarvoor is een duurzame, elektrisch aangedreven boorwagen ontwikkeld die een volle werkdag zónder uitstoot grondboringen kan verrichten.
Ten Hove – Rail Safety Constructions uit Heerde dingt mee naar de VIP met haar veiligheidshekwerk Safetech Fence. Niet alleen op technisch gebied vooruitstrevend, maar ook arbo technisch een sprong voorwaarts.

 Beleef innovatie 

Ook dit jaar worden de innovatiekracht van Noord-Veluwse ondernemers gevierd. Beleef innovatie en kom naar de prijsuitreiking van de VIP. Een inspirerende avond, met enthousiaste ondernemersverhalen, studentenpitches én unieke innovaties ontwikkeld op de Noord-Veluwe. Een bijeenkomst die je niet wilt missen. Zowel een vakjury als het publiek kiezen een winnaar uit de zes genomineerden.

Ondernemers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom 25 november vanaf 19:00 uur bij de Veluvine in Nunspeet. Aanmelden via www.innovatiehuisnoordveluwe.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment