thumbnail 058 vlnr. Henk Stappenbeld LMG Marlou Bosma Cars By Marlou Jauke Plat Autobedrijf A. Janse 2021 V1.1

OLDEBROEK/ELBURG (advertorial) Autobedrijf A. Janse en Cars By Marlou ondersteunen de reportagewagen van de Loco Media Groep. Jauke Plat en Marlou Bosma runnen aan de Havenkade in Elburg het autobedrijf A. Janse.

Jauke is Volvo specialist, maar importeert daarnaast ook andere wagens voor zijn klanten en richt zich met zijn werkplaats op onderhoud met als specialisme de elektrische auto. De medewerkers zijn speciaal opgeleid voor het onderhoud aan de elektrische auto.

Cars By Marlou is gespecialiseerd in de leukste auto's  voor vrouwen. “Maar mannen zijn uiteraard ook welkom”, zegt Marlou. Door het concept van Marlou is een bezoek aan de garage zeker niet saai! Naast dat By Marlou de origineelste auto’s voor vrouwen op voorraad heeft staan, kan je hier ook terecht voor mooie accessoires om jouw auto te personaliseren.

 Voor onderhoud en reparatie ben je bij autobedrijf A. Janse en Cars By Marlou aan het goede adres. In de compleet ingerichte werkplaats, wordt dit door vakkundige monteurs met zorg gedaan, zoals jij het wil! Zij gebruiken hierbij geen moeilijke technische woorden, maar leggen de klant graag uit wat ze doen en waarom.

Onder het motto “Nieuws uit en voor de regio” ondersteunen Jauke en Marlou de reportagewagen van de Loco Media Groep. Namens de Loco Media Groep bezochten Henk Stappenbeld en Dirk Jan Grootkarzijn het bedrijf aan de Havenkade in Elburg. Henk Stappenbeld overhandigde als waardering voor deze samenwerking een Loco Media Groep taart.

Wij gingen ook met Jauke Plat in gesprek, kijk en luister naar het interview waarin Jauke de samenwerking onderstreepte en toelichting geeft op hun bedrijfsactiviteiten. Vier bedrijven ondersteunen het initiatief de komende jaren van reportagewagen: Vrijzon, Prima Vloeren, Steenhouwerij van Ommen en A. Janse Autobedrijf. Dankzij deze vier betrokken sponsoren beschikt de Loco Media Groep over een prachtige reportagewagen.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment