thumbnail Albert Heijn t Harde is open Foto Albert Heijn Ruben Schipper

´t HARDE  - De ombouw van DEEN naar Albert Heijn in ‘t Harde is afgerond. Het vertrouwde winkelteam opende vandaag officieel de nieuwe winkel aan de Sportlaan 5. Supermarktmanager Eddy Sleurink: “We kregen meteen al veel complimenten. Klanten vinden onze Albert Heijn prachtig. Ze zijn blij met het grote versaanbod en de zelfscankassa’s, maar ook met de geliefde DEEN-producten die zijn gebleven zoals bloemen, planten en de knoflooksaus.” De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij je een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar kunt sparen.

 Albert Heijn ’t Harde heeft het allernieuwste winkelconcept met extra aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties. “We hebben al het goede van DEEN gecombineerd met het lekkere van Albert Heijn”, zegt Eddy Sleurink. “Het resultaat is een moderne, gezellige winkel met een groot assortiment waar klanten zich snel thuis zullen voelen!”

thumbnail Heel veel vers bij Albert Heijn t Harde. Foto Albert Heijn Ruben Schipper

Groot versaanbod

De nieuwe winkel heeft een heel ruim aanbod groente en fruit. Ook is er een groot biologisch en vega(n) assortiment én kunnen klanten kiezen uit veel verschillende ultraverse maaltijden en verspakketten. Voor ontbijt, lunch en borrel zijn er diverse kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, tapas en noten. De bakkerij biedt behalve heerlijk gebak ook een brede selectie vers afgebakken brood.

Extra services

Albert Heijn ‘t Harde is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor afrekenen nog sneller gaat. Eddy Sleurink: “Als je liever bij de reguliere kassa wil afrekenen, kan dat natuurlijk.” Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. De winkel biedt extra services, onder andere een afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat en een oplaadstation voor de OV-chipkaart. In de hal zit een Gall & Gall gemak met een compleet assortiment dranken in binnenlands en buitenlands gedistilleerd.

 Bonus en Prijsfavorieten

Klanten hebben bij Albert Heijn veel keuze in prijs. De bekende A-merken zijn er, evenals de voordelige AH Huismerken. In de winkel vind je ook Prijsfavorieten, producten van topkwaliteit met altijd een lage prijs. Ze zijn herkenbaar aan het blauwe duimpje. “Bovendien hebben we elke week meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen, van groente en fruit tot brood en nog veel meer”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn ‘t Harde aan de Sportlaan 5 in ‘t Harde is open van maandag tot en met woensdag én zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur, donderdag en vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur. De winkel is tijdelijk alle dagen tot 20:00 uur geopend.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment