257955981 6368228639919131 6140001643338959258 n

ELBURG -  Maandag middag jongstleden heeft Nuborgh College Oostenlicht voor een groep mantelzorgers een heerlijke middag verzorgd.

Citaat van één van de aanwezigen: "Graag wil ik de leerlingen van het Oostenlicht, hartelijk danken voor de bijzondere middag. Wij werden vriendelijk ontvangen en begeleid, we kregen koffie, thee, fris, soep, brood, nogmaals koffie, cake, het was ronduit feestelijk. En echt waar: ik word helemaal blij als ik die kinderen van een jaar of vijftien zo bezig zie; dat is goed volk, hoor! Ze waren belangstellend en vriendelijk, ze hielpen waar nodig en straalden hartelijkheid uit.

Het Oostenlicht heeft laten zien dat er altijd nog veel meer goedwillende kinderen zijn dan vernielzuchtigen, veel meer hartelijke kinderen dan onbeschofte figuren. Na een middag als deze is ons geloof in de mensheid weer aardig hersteld. Een grote pluim voor de kinderen van leerjaar drie Zorg en Welzijn!"

Vanuit alle afdelingen van de school waren prachtige prijzen voor de bingo gemaakt. De leerlingen en mantelzorgers hebben mooie gesprekken gevoerd. En een konijn die op zoek was naar een nieuw huis, heeft die gevonden bij één van de mantelzorgers. Het was een middag met een gouden randje.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment