bakenlogo

ELBURG  -  Houdt u klachten na corona te hebben gehad? Het behandelteam van zorgverlening Het Baken kan u helpen bij uw herstel! Bij Long COVID-klachten is behandeling vanuit een multidisciplinaire aanpak ontzettend belangrijk. Het Behandel- & Adviescentrum van Het Baken biedt die mogelijkheid. 

Niet alleen patiënten die op de IC’s hebben gelegen vanwege corona hebben tijd nodig om te revalideren. Ook mensen die thuis flink ziek zijn geweest, ervaren de vervelende en lange nasleep die COVID-19 veroorzaakt. Kortademigheid, snel moe, slecht slapen en vermindering van (spier)kracht en eetlust zijn klachten waar men last van kan hebben.

Gesprek met Marcella van den Berge over de behandeling bij Long COVID klachten

Het Baken biedt hulp
Als u zulke langdurige klachten heeft, dan kunt u bij de specialisten terecht. Er wordt wereldwijd onderzoek gedaan naar Long COVID en herstel. Daaruit blijkt dat een multidisciplinaire behandeling hier goed bij aansluit. Die mogelijkheid biedt Het Baken. Na een intake volgt een behandeling op maat. Een verwijzing van uw (huis)arts is wel noodzakelijk.

Meer informatie en contact
Lees meer hierover in dit artikel. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u terecht bij het medisch secretariaat via telefoonnummer 088 258 1011. Mailen kan ook: medischsecretariaat@zorgverlening-hetbaken.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment