256700447 180385320965364 5160832455877755314 n

ELBURG -  Pop-Up KunstHub Bink biedt podium aan verschillende kunstvormen. BinK richt zicht met name op jonge autonome, opgeleide kunstenaars die nog met hun opleiding bezig zijn of recent zijn afgestudeerd. Een podium voor jong talent aan het begin van hun carrière.

Afgelopen zomer heeft KunstHub BinK kunstwerken geëxposeerd van kunstenaars die in 2020 en 2021 zijn afgestudeerd aan de verschillende kunstacademies in Nederland, zoals o.a. Minerva in Groningen, Rietveld Academie in Amsterdam, ArtEZ in Zwolle, Arnhem en Enschede.

Naast de expositie van kunstwerken wil BinK ook andere kunstvormen podium bieden. Want dat is waar KunstHub BinK voor staat. B van Belevingin, en de K van KunstBeleving IN Kunst. Andere kunstvormen zoals muziekkunst, podiumkunst, dichtkunst, etc. Zodoende heeft KunstHub BinK de komende maanden een aantal evenementen gepland met o.a. muziek in combinatie met andere kunstvormen of bijvoorbeeld een presentatie van een kunstenaar over haar/zijn werk.

Het programma duurt circa 1,5 uur en bestaat uit een muziekoptreden van 2 sessies van 20/25 minuten en tussendoor een andere kunstvorm of optreden van een kunstenaar. Daarbij wordt een drankje aangeboden. Het betreft verschillende soorten muziek, wat kan variëren van pop tot klassiek, bands en sing a song writers. Talentvolle muzikanten die nog met hun opleiding, zoals conservatorium, jazz- of popacademie, bezig zijn of recent zijn afgestudeerd. Liedjes in het Nederlandstalig, Engels of dialect, meestal zelf geschreven. 

Laat je verrassen, maak kennis met nieuwe /onbekende muziek en geniet van het vele jonge talent dat we in Nederland hebben. Kortom , een intieme Beleving in Kunst voor een mooi begin van de zaterdagavond.

Het eerste evenement staat gepland voor zaterdag 27 november a.s. van 16.00-17.30. Het programma bestaat uit een optreden van de 4-koppige band Bruunsma. Deze ervaren muzikale familieband bestaat uit vader, 2 zoons en een vriend. De ene zoon is dit jaar afgestudeerd aan ArtEZ in Zwolle en andere zoon moet deze opleiding nog afronden. Ze spelen en zingen met gitaar, contrabas en mondharmonica heerlijke melancholische Neil Young-achtige muziek met deels eigen nummers, voor een good feeling.

Tussen de twee muzieksessies door vertelt kunstenaar Miranda Blaak haar inspirerende verhaal over haar afstudeerproject ‘Voet bij Stuk’, de betonnen sokkel op het dorpsplein op ’t Harde.

Dit alles onder het genot van een drankje dat wordt aangeboden door restaurant Lucca, zit in de prijs van het toegangskaartje in begrepen.

Toegangskaarten voor dit inspirerende evenement zijn vooraf te koop via Pop-Up KunstHub BinK:

  • Per mail: info@kunsthub-bink.nl

  • Per tel/app: 06-51479710

  • Bij BinK aan de Beekstraat 57 op zaterdag tussen 12.00-17.00

  • Via insta: kunsthub_bink

De geldende Coronaregels izoals het Coronatoegangsbewijs, een zitplaats en kaartverkoop, worden nageleefd.

De volgende evenementen zijn gepland voor 18 december met een betoverende sing a song writer,  en voor 22 januari a.s. met 5-koppige swingende band.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment