thumbnail Videoclip opnames Lauras Musical

ELBURG  -  Afgelopen week hebben alle 130 musicalleerlingen van Laura’s Musical kerstvideoclips opgenomen. In totaal 7 videoclips waarin de leerlingen dansen, zingen en gezellige kerstactiviteiten doen. De leerlingen droegen een kerstpyjama en kerstsokken  en dansten in een schuur vol stro die helemaal versierd was met lichtjes en een kerstboom.

Ook werden er verschillende scenes opgenomen waarbij de kinderen in een prachtig versierde kamer warme chocolademelk aan het drinken waren, kerstkoekjes aten, de kerstboom versierden, spelletjes deden en gezellig onder kleedjes bij elkaar zaten te kletsen en giechelen. Kortom een heel gezellig, en sfeervol geheel. Ze mochten hiervoor gebruik maken van een prachtige locatie in Wapenveld waar ze alles tot in detail in de ultieme kerstsfeer versierden. Cameraman Sander Klugt nam daarbij het filmen en monteren van de clips voor zijn rekening. Het waren een paar gezellige filmdagen met de leerlingen en natuurlijk weer met een prachtig eindresultaat!

Vanaf januari start Laura’s Musical weer met een nieuwe voorstelling/ film.

Wil je dan ook meedoen en ben je tussen de 4 en 16 jaar oud? Kom dan naar één vande gratis proeflessen in januari in Hattem of Elburg.

Voor meer informatie en opgeven kan je mailen naar: laurasmusical@gmail.com of bel/app naar: 06-31186999. Ook kan je even een kijkje nemen op www.facebook.com/laurasmusical, instagram.com/laurasmusicall of www.laurasmusical.wordpress.com

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment