kunsth

ELBURG -  Het eerste evenement van KunstHub BinK zaterdag 27 november jl. was een groot succes! De familieband ‘Bruunsma oet Drenthe’ speelde heerlijke  ‘Neil Young’-achtige muziek en kunstenaar Miranda Blaak inspireerde met haar verhaal over ‘Voet bij Stuk’. Met grote trots kondigt KunstHub BinK haar volgende evenement aan. Op zaterdag 18 december a.s. zal singer-songwriter Chris Egbers zijn eigen geschreven nummers uitvoeren met zang en gitaar.

Chris Egbers is laatste jaars aan de Popacademie van ArtEZ in Enschede en maakt indiepopsongs. Liedjes met een kop en een staart, waarin ruimte is om te verdwalen. De muziek is zowel sfeervol als toegankelijk en wordt gekenmerkt door Chris’ stem. Achter de metaforische teksten ligt een dieper verhaal. “Aan mijn muziek vertel ik dingen die ik niet hardop durf te zeggen, maar die ik stiekem wel al weet”, aldus Chris.

In de pauze van het optreden voert kunstenaar Nikki Kirpestein haar spoken word performance uit. En dit alles onder het genot van een heerlijk glas wijn van Vosvinos, of een ander drankje, zit bij het toegangskaartje van EUR 12,00 inbegrepen.

Zaterdag 18 december begint het evenement om 15.30 en zal uiterlijk 17.00 afgerond zijn. Vanaf 15.00 bent u welkom. Een Coronatoegangsbewijs is verplicht, de stoelen worden per huishouden ingedeeld met afstand er tussen. Kaarten zijn verkrijgbaar via KunstHub BinK opzaterdag tussen 12.00-17.00, info@kunsthub-bink.nl of 06-51479710.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment