thumbnail Henk en Ruth Stoorvogel 0031820

ELBURG -  De Business Club NV is blij dat zij het jaar toch nog kan afsluiten met een mooie bijeenkomst. Henk Stoorvogel zal bij deze bijeenkomst de gastspreker zijn. Landelijk maar ook hier in de regio is hij voor velen een bekende. Hij is oprichter van de mannenbeweging De 4e Musketier en staat bekend als een sterk leider en begenadigd spreker. Tijdens de bijeenkomst zal hij vooral putten uit twee van zijn meest recente boeken: “Leiderschap vanuit de oorsprong” en “Klink, spreken met impact”

Van zijn twintigste tot zijn veertigste is Stoorvogel betrokken geweest bij ongelofelijk gave initiatieven, projecten en organisaties. Met drie vrienden heeft hij de 4e Musketier opgericht, waaruit een wereldwijde mannen- en vrouwenbeweging is ontstaan, evenals een gepassioneerde beweging voor het brengen van gerechtigheid: de Muskathlon. Velen zullen Henk Stoorvogel ook kennen als spreker in verschillende kerken.

Marcel van ’t Hul van de Business Club NV: ‘Henk is een topspreker, voor ons programma is dit een mooie naam. Daarnaast zal hij de komende maanden ook via onze Academy ondernemers meenemen in spreekvaardigheid en leiderschap. We zijn erg blij dat hij onze club bezoekt.’

Tijd en locatie

Op donderdag 16 december zijn de ondernemers uit de regio vanaf 15.00 welkom bij Restaurant de Haas in Elburg voor deze bijeenkomst. Rond 15.15 uur zal de bijeenkomst starten en 17.00 uur is zoals bekend de verplichte eindtijd.

Uiteraard worden de maatregelen in acht genomen en kan er anderhalve meter afstand worden gehouden.

Vanwege deze omstandigheden zal er voor- en achteraf beperkt gelegenheid zijn tot koffie drinken of een hapje en drankje te nemen, omdat deze worden uitgeserveerd bij de zitplaatsen.

Bij toegang wordt er gevraagd om de QR code te scannen.

Aanmelden kan via info@businessclubnv.nl of door te bellen met Patrick Visch via 06-1244 8821.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment