thumbnail DSC7833

ELBURG (adv) - December is de maand dat een gezonde leefstijl er vaak bij in inschiet. Er zijn legio momenten om te snoepen en door de huidige maatregelen sporten we ook nog eens minder. “Als je denkt aan een gezonde en fitte leefstijl, dan denk je al snel aan elke dag naar sportschool, shakes en op dieet. En dat snelle is nu juist iets dat vaak niet werkt”, legt leefstijlcoach Judith Pelleboer uit.

“Als integraal leefstijl- en vitaliteitscoach help ik vrouwen met gedragsverandering. Mijn aanpak zorgt voor langdurige resultaten. Je gaat zelf aan het roer staan. Dat geldt niet alleen voor overgewicht, maar ook voor stress en andere gezondheidsklachten. Samen zorgen we ervoor dat je weer prettig in je vel zit”, vertelt Judith. 

Oorzaak

“Vaak lopen vrouwen jarenlang rond met klachten en denken ze dat het erbij hoort. In het eerste gesprek gaan we op zoek naar de oorzaak. Daarna maak ik een gericht plan van aanpak. Dat is altijd maatwerk. Na deze intake volgen follow-up afspraken. Waarin we kijken hoe het gaat. Welk aanpassingen heb je gedaan en wat merk je? Waar loop je nog tegenaan? Ik geef praktische handvatten, maar mensen doen het uiteindelijk helemaal zelf. We gaan net zolang door totdat alle puzzelstukjes op de juiste plek vallen. Ik vind het geweldig om te zien dat jarenlange ongemakken afnemen, dankzij een aangepaste leefstijl. Dat moment gun ik iedere vrouw.”

Werkwijze

Ik onderscheid mij door mijn werkwijze. “Ik werk met een 5-dimensionale vitaliteitsmodel, dat geeft een holistische kijk op de mens. Het is een integrale aanpak waarbij de vijf dimensies hoofd, emoties, zingeving, eigen regie en lichaam sterk samenhangen. De één kan niet zonder het ander. De oorzaak van fysieke disbalans bevindt zich meestal in één of meerdere lagen dieper dan waar de klacht zich bevindt.”

Balans

Judith werkt onder de naam Deux Leefstijl. Deux betekent in het Frans: twee en staat voor balans en het vinden van evenwicht. “In de huidige maatschappij krijgen wij veel prikkels en is het soms lastig om evenwicht te behouden. Of het nu gaat om voeding, motivatie of mindset. Er is balans nodig. Ook staat twee voor dienstbaarheid, verbinding en samenwerking. Dat zijn belangrijke kernwaarden die aansluiten bij de werkwijze van Deux Leefstijl”, besluit Judith.

Deux Leefstijl is een erkende leefstijlcoach en aangesloten bij Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland en werkt samen met diverse gezondheidsorganisaties.

Kennismaken?

Wilt u kennismaken of meer informatie over een gezonde leefstijl? Neem dan eens een kijkje op de website van Deux Leefstijl: www.deuxleefstijl.nl of neem telefonisch contact op via 06 53 76 27 90. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment