thumbnail Langgoed Morren

ELBURG/OOSTERWOLDE - Vorig jaar heeft de Evenementencommissie twee wandelingen succesvol afgesloten. Honderden deelnemers hebben hieraan veel plezier beleefd. Het organiseren van andere activiteiten is in verband met de corona-maatregelen onmogelijk. Daarom heeft de Evenementencommissie opnieuw een “online” wandelroute uitgezet: de winterwandeling “Rondje Elburg-Oosterwolde”. Tijdens deze route wordt Oosterwolde verkend, waaronder landgoed Morren.

Het is een prachtige route van ongeveer 7,5 kilometer en de start is bij Winkelcentrum De Vrijheid. De route kan gelopen worden van 23 december tot en met 14 januari. Verdere informatie is te vinden op de facebookpagina van de Evenementencommissie Oostendorp en op Instagram. Hier is de route ook te downloden. De route kan ook afgehaald worden bij Slagerij van de Weg in het Winkelcentrum De Vrijheid.

Bij deze route is een wedstrijdelement toegevoegd: een fotopuzzel. Als u de letters op de foto’s in de volgorde zet van de wandelroute, ontstaat er een woord van 12 letters. Stuur dit woord op naar info@evenementen-oostendorp.nl en u maakt kans op een leuke prijs. U mag de oplossing ook bezorgen bij G .Deetman, Klaproos 8 of P. van der Linde, Terbekeweg 9.

Onder degenen die het woord goed hebben, worden enkele waardebonnen verloot en ook voor de jeugd tot en met 12 jaar zijn er 2 leuke prijzen. Stuur ook een leuke of bijzondere foto van jezelf/de groep mee!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment