pub

ELBURG - Algemene kennis en altijd goed opgelet op school? Kom er achter of je inderdaad een uitblinker bent of dat je door de mand valt met je kennis van zaken.  Er zijn uiteenlopende onderwerpen om jullie kennis te testen. 

Let op! Log pas in op het moment dat je het spel gaat spelen. De inlogcode is geldig voor één team op een tijdstip naar keuze tot en met 10 januari 2022. Er kunnen maximaal 100 teams meedoen. 

Stap 1
Lees eerst dit document: Uitleg inlog in de app + inlog app. Deze bijlage legt uit hoe jullie het spel moeten opstarten en de codes moeten scannen tijdens het spel. Lees dit goed door voordat jullie aan het spel beginnen!

Stap 2
Kies zelf de volgorde waarin jullie alle rondes willen spelen. Laat de finale over om als laatste te spelen. Elke vraag levert 2 punten op (tenzij anders aangegeven). De finale is zelfs 5 punten waard per vraag.

Deze quiz is geschikt vanaf 12 jaar. De QR-codes staan in dit document: QR codes Pubquiz at home

Voor de jongere kinderen is er een Doeboek Kids

LET OP! De spelling bij open vragen is erg belangrijk. Kijk hier dus goed naar voordat je het antwoord doorgeeft. Daarnaast zullen er berichten worden getoond. Druk niet eerder op “verder” voordat deze helemaal gelezen zijn. De chatfunctie in het spel is niet geactiveerd. Probeer de vragen en opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en maak aan het einde van het spel je score bekend op de facebook-pagina: www.facebook.com/tbeventsnl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment