91637396 1063493297371203 7526109387924963328 n

ELBURG -  In samenwerking met het Prins Bernhard Cultuurfonds presenteert Poppunt Gelderland haar fonds voor Gelderse artiesten: Music Support Gelderland.Via dit fonds kan per act kan er maximaal  €1000,-  worden aangevraagd. Ook artiesten uit de gemeente Elburg kunnen een plan indienen voor hun zakelijke of artistieke ontwikkeling. 

Deze regeling is bedoeld voor ambitieuze artiesten, van producer tot metalband en van singer-songwriter tot hiphopcollectief. Met een bijdrage kunnen zij zichzelf artistiek en zakelijk ontwikkelen, om zo met een gerichte investering een grote sprong te maken.


Wie kan er aanvragen?

De regeling is bedoeld voor artiesten die eigen werk maken en afkomstig zijn uit Gelderland. Dat houdt in dat de meerderheid woonachtig is in Gelderland of de act duidelijk verbonden is met deze provincie. Je hoeft geen stichting, vereniging of andere rechtsvorm te hebben om een aanvraag te kunnen doen. De aanvraag kan ook worden ingediend door een vertegenwoordiger. 

Meer informatie over de aanvraag, de beoordeling en waarvoor je wel of niet kunt aanvragen lees je op http://poppuntgelderland.nl/

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment