thumbnail 7dagenwaterchallenge2022 Poster gericht op ouderen

Ga de uitdaging aan: een week alleen water drinken!

ELBURG - Het is belangrijk om fit te zijn en gezond te leven. Hier hoort water drinken ook bij. Daarom daagt JOGG Elburg jou uit om mee te doen aan de #7dagenwater challenge. De challenge start op vrijdag 10 juni om 17.00 uur en duurt tot vrijdag 17 juni 17.00 uur. Reset je drankgebruik; even geen suiker, cafeine en/of alcohol drinken. Zeven dagen alleen water, jij kan dat! Meld je aan via www.7dagenwaterchallenge.nl.

Water is een goede dorstlesser en geeft je betere concentratie. In Nederland hebben wij het beste kraanwater ter wereld. Daarom is het belangrijk dat kraanwater drinken weer normaal gaat worden. Water mee naar school, voor het sporten een bidon mee en een kan (fruit)water op tafel tijdens het werk.

JOGG organiseert de waterchallenge in meerdere gemeenten zoals: Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en nog veel meer! Elk jaar doen er meer mensen mee aan de challenge. Vorig jaar gingen ruim 10.000 deelnemers de uitdaging aan. Ook kinderdagverblijven, schoolklassen, sportteams, vriendengroepen en gezinnen geven zich op als groep. Dit werkt heel stimulerend om de waterweek door te komen.

Dit jaar worden ook bedrijven gestimuleerd om de challenge aan te gaan. Want bij een gezonde werkomgeving hoort voldoende water drinken; als we thuis werken, op locatie of op kantoor. Dus roep alle collega’s bij elkaar en geef jullie ook op voor de waterchallenge!

De regel is simpel: je drinkt alleen (bruisend) water of thee zonder suiker. Eten is natuurlijk toegestaan.

Ga de uitdaging aan!

Iedereen kan meedoen. Dus meld je aan via www.7dagenwaterchallenge.nl en ontvang de starterskit thuis. Met je aanmelding kan je ook winnen! Vitens heeft leuke prijzen voor de challenge beschikbaar gesteld. Per gemeente worden deze prijzen onder de aanmeldingen verloot. Je maakt kans op het winnen van o.a. een dopper, waterkaraf of metalen drinkfles!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment