ELBURG - Op 28 juni wordt er een RamboRun georganiseerd, in het kader van hun 75 jarig bestaan. Het is een survival Run met start en finish bij het clubhuis, en een route dwars door de stad/beek/gracht/haven en weilanden. Op de route zullen allemaal obstakels gecreëerd worden, die de deelnemers (hopelijk 500) zullen moeten overwinnen. Maaar...... zij kunnen dit niet alleen! Dus vrijwilligers gezocht!

Zij zoeken mensen voor de volgende werkzaamheden/functies:
1. Obstakelsbegeleiders: Bij elk obstakel moeten begeleiders komen staan om de deelnemers te helpen en om toezicht te houden
2. Logistieke opbouw: Vermoedelijk starten we op vrijdag 27 juni (s avonds) met de opbouw van enkele onderdelen en het klaar zetten van de obstakels, ook op zaterdag 28 juni (s ochtends) moet nog van alles opgebouwd worden (obstakels op de juiste plekken, de start en finish bij het clubhuis, etc). Ook moet natuurlijk na afloop alles weer zo snel mogelijk opgeruimd worden. HIer kunnen wij wel wat handen bij gebruiken. Deze functie is overigens ook te combineren met een functie tijdens de RamboRun.
3. Catering: wij zoeken mensen die ons op het clubhuis en mogelijk ook op bijv. een drinkpost onderweg willen helpen met de catering. Op het clubhuis zal ook na afloop een afterparty zijn.
4. Secretariaat (administratie) alle deelnemers moeten zich bij aanvang melden, betalen en ontvangen hun start nummer en shirt.
5. Verkeersregelaar / parkeersteward; om de deelnemers veilig te laten deelnemen aan de route, is het van belang dat er op een aantal punten van de route verkeersregelaars staan om het doorgaande verkeer vs. onze deelnemers te begeleiden. Ook hebben we mensen nodig die bij aankomst en vertrek het parkeren coördineren. Als verkeersregelaar moet je vooraf een e-learning hebben gevolgd. Deze e-learning duurt ongeveer een half uurtje en dan ben je opgeleid verkeersregelaar!
6. EHBO: ook hebben wij EHBO'ers nodig op dit event. We zoeken 2 mensen die onze EHBO post op het clubhuis willen bemannen en we zoeken mensen die mobiel inzetbaar zijn langs de route. Eventueel worden jullie dan ook ingezet op klusjes waar je eventueel bij vandaan geroepen kunt worden (bijv. drinkpost halverwege de route)
7. Watertoezichthouders; we steken een aantal keren het water over; de haven, de gracht, en de beek. Op een aantal van deze locaties zijn toezichthouders nodig die eventueel kunnen ingrijpen wanneer nodig.

Het evenement is op zaterdag 28 juni, en start rond 13 uur en rond 17 uur zal iedereen binnen zijn. Bent u geïnteresseerd, mail of bel dan; vosmarion@gmail.com

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment