't HARDE - Na het inspirerend en aanstekelijke verhaal van succesvol ondernemer Jacco Vonhof en een mooi bezoek aan FC Twente tegen PEC Zwolle duikt de businessclub 't Harde ditmaal weer meer te inhoud in. "We weten dat veel ondernemers hier in de regio direct of indirect veel te maken hebben met de huizenmarkt en de bouw", aldus bestuurslid Patrick Visch, "Daarom zal onder meer Dirk Boeve van Boeve Woning- en Bedrijfsmakelaardij onder het motto 'Ondernemer, ken je markt' met ons kijken naar de actuele ontwikkelingen op dit gebied". Deze avond is op dinsdag 10 juni 20.00 uur op sportpark Schenk.

"De vaart zit er goed in bij de club" geeft bestuurlid Ellen Grootkarzijn aan, die onlangs nog mocht optreden als reisleider naar FC Twente. "We zijn vanaf nul begonnen dit jaar en we hebben nu al een aantal hele mooie bijeenkomsten gehad en meer dan 30 nieuwe leden mogen begroeten. We zijn nu al druk bezig met het programma voor na de zomer, want we willen dit succes natuurlijk verder uitbouwen".

Geinteresseerde ondernemers zijn van harte welkom om op 10 juni kennis te maken en mee te praten in de club. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om elkaar onder het genot van een hapje en drankje te ontmoeten.

Geinteresseerden kunnen contact opnemen met Patrick Visch via 06-12448821 of penningmeester@svtharde.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment