't HARDE - Vrijdag 20 Juni is het dan zover...het 1e Welkom Zomerfeest van Shalom, Koepel en het Trefpunt. (dagactiviteitencentra van Careander).
Wat voorheen de Voorjaarsmarkt was, is nu in een "nieuw jasje gegoten", het Welkom Zomerfeest. Verschil met voorgaande jaren is bijv. dat er meer nieuwe dingen worden aangeboden.

Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende workshops volgen, zodat u een (beter) beeld krijgt van wat wij zoal met onze cliënten doen, en het is natuurlijk leuk om het zelf te ervaren! Inschrijven kan bij de workshopkraam vanaf 10.30. Ook is er een buitenmarkt, waar u vele leuke artikelen kunt vinden, zoals: prachtige kaarsen, kaarten, hout-en bakkerijproducten, een P.R-kraam waar u info kunt vinden en nog veel meer. Op de buitenmarkt staan ook verschillende stands van Goede Doelen. Altijd bijzonder om daar even een kijkje te gaan nemen en evt. een bijdrage te leveren. Duo Nostalgique zal voor een "vrolijke noot" zorgen met mooie muziek. Natuurlijk ontbreken de heerlijke versnaperingen niet. Kortom: voor ieder wat wils!! Dus Van Harte Welkom op:

Welkom Zomerfeest
Wanneer: Vrijdag 20 Juni
Waar: Graaf Reinoldweg 2-4 (locatie Koepel/Trefpunt)
Hoe laat: van 10.30 tot 15.30

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment