Jasscrooners

ELBURG – Op zaterdag 14 juni wordt in de historische kloostertuin in de binnenstad van Elburg het jaarlijks terugkerend festival "Jazz in the Garden" gehouden. De Lionsclub Elburg Oldebroek organiseert dit muzikale evenement. De opbrengst is bestemd voor een goed doel.

Een muzikaal en sfeervol programma

Het programma van de editie 2014 van "Jazz in the Garden" wordt gevuld door twee professionele bands met een brede variatie aan muziek en muziekstijlen, waarbij de nadruk op jazz ligt. De WB Jasscrooners uit Wezep en de Folk University Jazz Band uit Harderwijk brengen diverse jazzvariaties in een ongedwongen sfeer op een unieke locatie. In het voorprogramma en in de pauze zal optreden het duo Denmarkstreet. Deze twee lokale jonge musici, de gebroeders Korver, brengen een zelf geschreven repertoire op Spaanse gitaren. Vooral de WB Jasscrooners zijn al jarenlang vaste gast bij dit evenement.

Tussen 15.00 en 20.00 uur treden zij op in de gezellig ingerichte kloostertuin. En uiteraard is het gezellige terras berekend op veel mensen. Eten en drinken is ruimschoots aanwezig!

Opbrengst voor het goede doel

De Lionsclub Elburg Oldebroek, als serviceclub bestaande uit ruim 25 plaatsgenoten, organiseert dit bijzondere festival om een maatschappelijke bijdrage te leveren een lokale projecten ten gunste van de inwoners van de gemeenten Elburg en Oldebroek. Ditmaal gaat de opbrengst geheel naar het project Duofiets van Zorgcentrum De Hullen in Oldebroek. Met deze bijdrage kan een duofiets worden aangeschaft om de kwaliteit van leven van de bewoners te verhogen. Ouderen die niet meer zelf durven fietsen, kunnen met een begeleider op deze bijzondere fiets naar buiten voor beweging en ontspanning. En hierdoor maken ze nog meer deel uit van onze maatschappij.

Lokale ondernemers maken evenement mee mogelijk: Oud Holland, Prins Bouw, Ketelaar Hifi, OMVR Advocaten, Timmer Accountantskantoor, Notariskantoor Megchelsen en Haksteen, Hartman opticien, Jeanetta van der Ziel, Bredewold en Mitshubishi Heavy Industries.

Kaarten

Entreekaarten voor Jazz in the Garden zijn voor slechts 5 euro verkrijgbaar bij de leden van de Lionsclub of te reserveren per mail via elburg.oldebroek@lions.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment