't HARDE - Als we lekker in ons vel zitten, bruisen we van energie. We voelen ons fit en vrolijk. Maar soms raken we onszelf een beetje kwijt. Door stress op het werk, dat buikje waar we onzeker over zijn, die vervelende piekermomenten, hormonale veranderingen in ons lijf of weer de zoveelste slapeloze nacht... Stop! Neem even een time-out. Kom naar de Vriendinnendagen in de kleurrijke A.Vogel tuinen en ontdek op een ongedwongen en natuurlijke manier hoe belangrijk het is om lekker in je lijf te zitten. En het is nog gezellig ook!

Wat kunt u verwachten?

- b(l)oeiende rondleiding A.Vogel tuinen

- lezing in kasteel met praktische gezondheidstips

- supersmoothie-workshop

- geniet van een gezonde lunch

- beleef de natuur op blote voeten (blotevoetenpad)gezondheidsadvies van verschillende specialistenen

- natuurlijk héél veel gezelligheid!

En dat alles in de prachtige bosrijke en bloeiende omgeving van de A.Vogel tuinen en het kasteel op Landgoed Zwaluwenburg. Alleen dat is al meer dan een bezoekje waard! Dus heeft u zin in een gezonde, informatieve maar vooral ook gezellig dagje uit met uw vriendin(nen), dan is dit het juiste adres.

Er zijn meerdere data beschikbaar in juni, juli en in september! Het ontvangst is om 10.00 uur, het programma start om 10.30 uur en eindigt rond 15.30 uur.

Woensdag 18 juni /Woensdag 23 juli /Donderdag 24 juli /Vrijdag 25 juli /Zaterdag 26 juli /Woensdag 17 september/ Donderdag 18 september/ Vrijdag 19 september /Zaterdag 20 september.

De Vriendinnendagen vinden plaats in de A.Vogeltuinen in 't Harde (Eperweg 3-5, 8084 RB 't Harde).

Schrijf u nu in voor een van de Vriendinnendagen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment