ELBURG - Speeltuin de Wildebras Elburg wordt 10 jaar en om dat te vieren is er op zaterdag 28 juni een grandioze feestdag in de speeltuin. Het is de slotdag van een week vol activiteiten in de Vesting en Molendorp. Het wijkcomité VestMol, Stichting Wiel en de speeltuin de Wildebras hebben de handen ineen geslagen en een programma gemaakt waarin voor jong en oud van alles valt te beleven.

Op woensdagochtend 25 juni start de activiteitenweek in Het Nieuwe Feithenhof en op zaterdagmiddag 28 juni sluiten we de festiviteiten af in de speeltuin met het bekendmaken van de winnaars van de etalagewedstrijd. Voor een aantal activiteiten is het nodig om je aan te melden. Ook zoeken we nog vrijwilligers en sponsors die ons willen helpen om van deze activiteitenweek een succes te maken.

Aanmelden en meer informatie via: dewildebras@gmail.com of kijk op Facebook via: speeltuin de Wildebras.

Woensdag 25 juni

10.00 uur Het Nieuwe Feithenhof

Start van de feestweek! Samen met de bewoners van het Nieuwe Feithenhof en kinderen van de basisscholen trappen we de feestweek af. Het wordt nog spannend want er komt een VIP en een mysterie guest.

Woensdag 25 juni

14.00 uur Beweegtuin

Een sport- en spelprogramma voor jong en oud. Opgeven niet nodig....iedereen kan meedoen!

Woensdag 25 juni

19.30 uur Het Nieuwe Feithenhof

Mini concert door muziekvereniging Concordia. Iedereen is van harte welkom!

Donderdag 26 juni

Tennisclub Elburg

Maak kennis met tennis voor oud en jong. Een deskundige tennisleraar laat deelnemers kennismaken met deze sport. TCE zorgt voor de materialen en deelname is gratis! Voor meer informatie en opgeven kun je contact opnemen met Caroline van Kranen (TCE) via: caroline@robertvankranen.nl

Donderdag 26 juni

vanaf 18.00 uur Kantine ESC

VestMol kijkt WK-voetbal........samen kijken op een groot scherm naar de wedstrijden in de groepen G (18.00 uur) en
H (22.00 uur). Wie zin heeft kan tussen de wedstrijden door zelf een balletje trappen en meedoen met het kampioenschap "latjetrap". De winnaar mag zich voor 1 jaar VestMol LATJETRAP Kampioen noemen.

Donderdag 26 juni

19.00 uur Het Nieuwe Feithenhof

Avond over "Oud Elburg" met o.a. beelden van de scholen in Elburg tussen 1951 en 1966...de Hummelhof, het Kraaiennest en de Wildemaet. De film zal worden opgeluisterd met anekdotes, verhalen en muziek van vroeger. Iedereen is welkom maar VOL = VOL

Vrijdag 27 juni

14.00 uur Het Nieuwe Feithenhof

Een gezellige wandeling door de omgeving met, door en voor alle bewoners van de wijk. Bij mooi weer "leggen we aan" in de speeltuin. Let op! Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die een rolstoel willen duwen want hoe meer vrijwilligers, des te meer bewoners van het verzorgingshuis ook kunnen deelnemen. En samen wandelen......is leuk! Vrijwilligers graag even aanmelden!

Vrijdag 27 juni : 15.30 – 20.30 uur en zaterdag 28 juni: 10.00-16.00 uur

Veldje naast de speeltuin

Huttenbouwen voor kinderen van groep 3-7 van de basisscholen uit de wijk. Het aantal deelnemers is beperkt...VOL=VOL! Meer informatie via: huttenbouwenfeest@gmail.com.

Zaterdag 28 juni

10.30 uur Speeltuin de Wildebras

Wedstrijd "heel VestMol bakt"! Kinderen tot en met 13 jaar kunnen meedoen met cupcakes, iedereen van 14 jaar en ouder met taart(en). Op zaterdag 28 juni om 10.00 uur kunnen de taarten/cupcakes worden ingeleverd en om 10.30 uur zal een jury bekend maken wie de VestMol Bakcup zal winnen. Meedoen kan door je uiterlijk 21 juni aan te melden via mail of facebook! De beoordeelde cupcakes en taarten zullen worden gebruikt bij de high tea!!

Zaterdag 28 juni

10.00-16.00 uur

Speeltuin De Wildebras

Spetterend jubileumfeest in de speeltuin met voor de kinderen o.a. : schminken, eendjes vissen, kippenvangen, poppenkast en een springkussen. Verder nog: oud-hollandse spelletjes, mega wipe-out baan, en een dansclinic. En natuurlijk valt er van alles te eten en te drinken en is er een Rad van Fortuin met mooie prijzen.

Vrijdag 20 juni – Zaterdag 28 juni

Winkelvesting Elburg

Etalagewedstrijd door de Winkelvesting Elburg (WVE): zoek de Wildebrasjes in de etalages, tel het aantal en los de puzzel op. Ingevulde formulieren kun je op zaterdag 28 juni inleveren in de speeltuin, de winnaars worden om 15.30 uur bekend gemaakt. Voor de winnaars liggen er speelgoedbonnen klaar. Deelnameformulieren zijn vanaf vrijdag 20 juni op te halen bij: HEMA Elburg

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment