3 49zvaintgoudvanoudparty

ELBURG - Vrijdag 27 juni a.s. vindt de tweede editie plaats van Goud van Oud in Muziek- en eetcafé Woodies in Elburg. De eerste editie op vrijdag 30 mei j.l. was meer dan geslaagd en bijzonder gezellig te noemen. Leuke gasten, goede muziek en vooral een geslaagd avondje uit.

Muziek- en eetcafe Woodies organiseert elke laatste vrijdag van de maand een echte en ouderwetse Goud van Oud. De grootste hits en beste muziek uit de jaren 70, 80 en 90. Niet alleen de muziek is te beluisteren, maar ook alle bijbehorende videoclips zijn te volgen op vier grootbeeldschermen.

Muziek- en eetcafé Woodies beschikt over een prachtige lichtshow en een super geluidsinstallatie. Tijdens Goud van Oud zal er ook live gezongen worden door Jan Bos, de eigenaar van Woodies.

Uiteraard wordt de gehele zaak verder extra aangekleed en is het personeel uitgedost in passende kleding. Ook voor de gasten liggen er verschillende items klaar uit de jaren 70 e.d. zoals zonnebrillen, pruiken, shawls etc...etc...

Kortom, wederom een spektakel om niet te missen. Ga terug in de tijd en kom op vrijdag 27 juni naar Woodies. Aanvang 21.00 uur en de toegang is gratis.

www.woodies-elburg.nl

www.facebook.com/eetcafewoodies

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment