ELBURG - Voor al uw vragen, behoeften en/ of knelpunten rondom vrijwilligerswerk kunt u terecht bij Stichting WIEL. Zit uw vereniging met een dilemma of bent u zelf op zoek naar vrijwilligerswerk, dan kunt u terecht bij WIEL. Twee keer per week, op de woensdagochtend en de vrijdagochtend, is er een inloop waar u terecht kunt met al uw vragen over vrijwilligerswerk tussen 10.00 en 12.00 uur. Ook staan er genoeg vrijwilligersvacatures op de digitale vacaturebank, deze kunt u vinden op www.wiel.nl via 'Servicepunt WIEL'.

Hierbij  u een greep  van recente vrijwilligersvacatures;

Stichting Museum Elburg zoekt verschillende vrijwilligers die museum- of stadsgids kunnen zijn. Dat laatste gaat met groepen langs bijzonder plekken in de binnenstad van Elburg en als museumgids verschaft u meer informatie over de verschillende collecties binnen het museum, Vischpoort, kazematten etc. Tevens kunnen zij nog mensen gebruiken voor de tuingroep in de Kloostertuin. En als laatste hebben ze handige mannen en vrouwen nodig voor verschillende praktische klussen rondom het museum.

Voor de sinterklaasintocht op 14 en 15 november 2014 is de organisatie ook al weer op zoek naar helpende handen die dranghekken en podia plaatsen, die weten van aanpakken en de organisatie verder kan helpen met deze activiteit.

Vind u het belangrijk om een bijdrage te leveren aan onze ouderen, dan kan het Zorgcentrum 'Het Nieuwe Feithenhof' op zoek naar u. Zij zoeken nog gemotiveerde vrijwilligers die helpen bij de warme maaltijd en de broodmaaltijd. Deze klus kan wekelijks of in één keer in de twee weken gedaan worden. Uiteraard kan dit besproken worden in overleg.

Stichting Leergeld financiert een aantal activiteiten voor kinderen die om financiële redenen niet kun-nen meedoen. Leergeld biedt deze kinderen de kans om deel te nemen aan binnen- en buiten-schoolse activiteiten. Het is een landelijke organisatie die ook gevestigd is in de Gemeente Elburg. In de lokale stichting zijn ze nog op zoek naar een vrijwilliger op het gebied van PR en fundraising.

Wilt u ander vrijwilligerswerk doen? Kijk dan eens tussen de rest van de vrijwilligersvacatures op www.wiel.nl of stuur een mail naar marja.klein@wiel.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment