't HARDE - Sinds jaar en dag een terugkerend fenomeen: Zomerfeest op 't Harde. Ieder jaar zijn er veel vrijwilligers, ouders en kinderen betrokken bij drie dagen Huttenbouwen. Er worden zelfs vakanties een weekje opgeschoven. Door het grote succes van voorgaande jaren is er dit jaar gekozen om ook een Zilveren Zomerfeest te organiseren bij wijkontmoetingscentrum Jeanne d'Arc. Dit jaar valt het huttenbouwen op 22, 23 en 24 juli en zal het plaatsvinden op het terrein bij zwembad de Hokseberg. Het thema van het huttenbouwen is beroepen! Iedereen mag zich verkleden in het beroep waar hij of zij van droomt.

Aanmelden voor het zomerfeest kan door je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer te mailen naar; zomerfeestwiel@gmail.com. Kosten voor driedagen bedragen €12,50 voor meer informatie kunt u kijken op www.wiel.nl.

Het Zilveren Zomerfeest vindt plaats op 23, 24 en 26 juli. Het programma bestaat uit:
- 23 juli ''pimp een bank'' inclusief lunch van 12 tot 15.30 uur voor €2,50.
- 24 juli ''zweet u rot'', bewegen in de beweegtuin van Mariposa en in het wijkontmoetingscentrum kunt u meedoen aan steps en yoga. Meedoen is kosteloos!
- 26 juli ''CREA-markt'' van 10.00 – 16.00 uur.

Voor kraamhuur, opgave of meer informatie over het Zilveren Zomerfeest kunt u contact opnemen met Lizet Klein Nagelvoort (0525) 68 12 12, Stichting WIEL.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment