OLDEBROEK - Onder ideale weersomstandigheden vond zaterdag 21 juni de derde editie van Toer de Dellen plaats. Na het succes van de twee voorgaande edities heeft deze dag de organisatie opnieuw versteld doen staan. Waar vorig jaar nog ruim 1.000 deelnemers werden geteld, is het deelnemersaantal dit jaar maar liefst de 1.400 gepasseerd! Nadat om 09.00 uur het startsein werd gegeven kleurden De Dellen al snel compleet oranje door zoveel sportieve fietsers, skeeleraars, hardlopers, wandelaars etc. Wat een fantastisch gezicht!

Al deze mensen die zich deze dag zo sportief hebben ingezet voor KiKa; wederom was het saamhorigheidsgevoel groot. Er waren diverse deelnemers die hun persoonlijke records verbroken hebben; een wandelaar die maar liefst 4 rondjes liep (120 km!), een deelnemer die 2 rondjes op een skelter heeft afgelegd, een fietser die het presteerde maar liefst 8 x de route te rijden, kinderen die op jonge leeftijd al een prachtige prestatie hebben neergezet, voetbalteams en andere sportclubs die deelnamen en dan nog al die andere deelnemers met ieder zijn of haar eigen unieke prestatie... De organisatie waardeert het enorm en heeft van jullie allemaal genoten: 'We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar iedereen die op wat voor manier dan ook zijn steentje heeft bijgedragen; vrijwilligers, sponsors én deelnemers; hartelijk dank! Jullie hebben dit evenement alweer tot een groot succes gemaakt.'

Deze dag heeft namelijk het geweldige bedrag van € 61.850.00 opgeleverd!

Na de onthulling van de cheque werden er witte ballonnen de lucht in gelaten, een mooie afsluiting van een perfecte dag.

Graag zien ze je zaterdag 20 juni 2015 weer aan de start van Toer de Dellen. Want een gezond kind heeft wel honderd wensen, een ziek kind maar één.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment