fair

Een bijzondere samenwerking A.Vogel Tuinen en 's Heeren Loo

'T HARDE - De Gezondste Fair van Nederland is niet alleen de gezondste maar ook de leukste fair van Nederland! Jong en oud zal zich op zaterdag 5 juli prima vermaken met de vele activiteiten, demonstraties en proeverijen. De Gezondste Fair wordt gehouden op de terreinen van de beide initiatiefnemers: de tuinen van A.Vogel en het erf van Zorgboerderij Westbroek, onderdeel van 's Heeren Loo Zorggroep.

Enkele ingrediënten

Vele kramen met streekgebonden lekkernijen, cadeauartikelen en oude ambachten - Rondleidingen door de geurige en kleurige A.Vogel tuinen en over Landgoed Zwaluwenburg - Een kijkje in de keuken van Zorgboerderij Westbroek van 's Heeren Loo - Demonstraties schapen scheren - Live muziek - Vele kinderactiviteiten zoals pony rijden, schminken en knutselen - Proeverij van A.Vogel producten - Volop parkeergelegenheid

Dagje uit voor het hele gezin

De Gezondste Fair van Nederland is een gezond en gezellig dagje uit voor het hele gezin! Op zaterdag 5 juli 2014, tussen 10.00 en 16.00 uur, staan de A.Vogel tuinen en het terrein van Zorgboerderij Westbroek (naast de tuinen), onderdeel van 's Heeren Loo, in het teken van gezelligheid, activiteit en gezondheid. Op de Gezondste Fair van Nederland vindt u kramen met pure producten, gezonde lekkernijen en oude ambachten. Verder zijn er diverse demonstraties zoals mandenvlechten en schaapscheren en er zijn muzikale optredens.

Activiteiten in de tuinen

Een enthousiaste gids verzorgt rondleidingen door de A.Vogel tuinen die in de lente en zomer prachtig in bloei staan. Maar u kunt de tuinen ook per huifkar bekijken en kinderen kunnen pony rijden. Daarnaast is er een proeverij van verschillende A.Vogel producten.

Voor alle leeftijden

Kinderen hoeven zich deze dag geen moment te vervelen. Ze kunnen koe melken, grabbelen, springen op een springkussen, zich laten schminken en nog veel meer. En een wandeling door de A.Vogel tuinen is dankzij de nieuwe A.Vogel puzzelspeurtocht spannend, leuk en leerzaam. Het blotevoetenpad zorgt voor een leuke voelbelevenis.

Kortom, er is te veel om op te noemen. U moet het eigenlijk gewoon ervaren! U bent van harte welkom op Landgoed Zwaluwenburg, tussen 't Harde en Elburg (adres: Eperweg 3-5, 't Harde). De toegang voor de fair is gratis! Parkeren kost € 2,-. Zaterdag 5 juli 2014, 10.00 - 16.00 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment