ELBURG - Wilt u één keer per jaar een paar uurtjes van uw tijd geven aan de dieren? Collecteren voor Stichting Dierenambulance Elburg e.o. kost u slechts een paar uurtjes, maar helpt dieren in nood enorm. De stichting Dierenambulance Elburg vraagt u om één keer per jaar circa twee of drie ochtenden, middagen of avonden voor ons met de collectebus deur aan deur te gaan. Dit kan in uw eigen of een andere wijk. De collecte wordt dit jaar gehouden in de week van maandag 14 t/m zaterdag 19 juli aanstaande in de gemeenten Oldebroek, Elburg en Nunspeet en de daarbij behorende (dorps)kernen.

Coördinatoren.

Naast collectanten is de stichting ook op zoek naar mensen die  coördinator willen worden in hun eigen dorp of een gedeelte van bovengenoemde gemeenten.

Als coördinator neemt u tijdens de collecte uw wijk of dorp onder uw verantwoordelijkheid.

U krijgt de namen van de huidige collectanten door met wie u contact gaat onderhouden.

Voor straten waar nog geen collectanten voor zijn, zoekt u nieuwe collectanten en geeft u alle gegevens door. De stichting zorgt vervolgens voor de legitimatieformulieren en collectebussen en men kan de collectebussen eerst bij u afleveren of direct bij de collectanten. Ook haalt men de bussen weer op.

Wilt u collectant of coördinator worden? Neem dan contact op via telefoonnummer 06-50437002 of stuur een e-mail naar info@dierenambulance-elburg.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment