ggd

ELBURG -  Uit de laatste coronapeiling onder jongeren blijkt dat deze doelgroep het op dit moment zwaar heeft. Jongeren kampen met gevoelens van stress, eenzaamheid, neerslachtigheid, een gebrek aan perspectief en risicovol gedrag neemt (daardoor) toe. GGD Noord- en Oost-Gelderland wil deze uitkomsten graag delen met professionals uit de regio en met hen kennis uitwisselen over ervaringen en aanpak in de dagelijkse praktijk. Daarom organiseert de GGD op dinsdag 25 mei, van 11.00 tot 12.30 uur een online ‘Kenniscafé Jongeren & Corona’.

Ben je een professional in het jeugd- en jongerenwerk, jeugd- en gezinswerk, schoolmaatschappelijk werk, jeugdgezondheidszorg, of heb je anderszins veel met jongeren te maken in je werk? Dan word je van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Tijdens de online sessie gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over onder andere:

- De uitkomsten coronapeiling jongeren van maart 2021

- Praktijkvoorbeelden uit de regio

Deelname is kosteloos. Wel wordt gevraagd je aan te melden door dit formulier in te vullen. Graag voor 18 mei. Je ontvangt dan een paar dagen vóór het kenniscafé een herinnering met daarin de link om in te loggen.