punt

ELBURG -  GGD Noord- en Oost-Gelderland is op de volgende data aanwezig voor extra informatie en voorlichting over het coronavirus en de coronavaccinatie:

  • dinsdag 23 november, MFC Aperloo 't Harde
  • maandag 29 november, 't Huiken Elburg
  • maandag 20 december, Dorpshuis de Deel Doornspijk

Alle pop-up locaties zijn geopend van 11.00 uur tot 19.30 uur.

De locaties zijn ingericht als tijdelijke pop-up locaties met vrije inloop voor iedereen die vragen heeft of zich wil laten vaccineren zonder eerst een afspraak te maken.

De Gemeente Elburg laat weten: 'Als iedereen zich laat vaccineren, kan het coronavirus zich minder makkelijk verspreiden. Een vaccinatie beschermt niet alleen jezelf, maar ook de mensen om je heen. Als veel mensen een prik nemen, kan er steeds meer en komen er minder coronaregels. Het geeft uiteindelijk meer vrijheid. Daarom willen we iedereen in de gemeente Elburg in deze pop-up locatie de gelegenheid bieden om zich te informeren en laten vaccineren'.

'Vaccineren is niet verplicht. Je kiest zelf of je een prik wil of niet. Je goed informeren helpt bij het maken van een keuze. In de pop-up locatie geven we je alle informatie en kun je vragen stellen. Om zeker te weten dat je een keuze maakt die bij jou past, zorgen wij dat je dit kan doen op basis van goede, open en eerlijke informatie', aldus de GGD.

Vrije inloop is mogelijk en praktische informatie is te vinden op: www.ggdnog.nl/corona/corona-vaccinaties/vaccinatietour-door-de-regio of bekijk de brochures drieluik Doornspijkdrieluik 't Harde of drieluik Elburg.